Diensten


WERKPLAATSEN

in het atelier bevinden zich vijf individuele werkplaatsen en een gemeenschappelijke zone. Elke werkzone heeft veel natuurlijke lichtinval, is voorzien van interne en externe verlichting en heeft verschillende stopcontacten. Per werkzone kunnen 1 tot max. 3 kunstenaars aan de slag en indien gewenst, kan men het eigen gedeelte door middel van mobiele wanden en plastic zeilen op een heel eenvoudige manier van de andere ateliers afsluiten. Verder is er internetaansluiting, een beperkt maar vrij toegankelijk machinepark en een gezamenlijke zone met natte cel (waterpunt, toiletten en keuken/bargedeelte).

( klik op een foto om te vergroten)

het atelier is te bezichtigen op open-atelier dagen.

 

PRESENTATIE & PROMOTIE (website, portfolio, tentoonstellingen)

printscreen

de residerende kunstenaars krijgen extra aandacht dankzij de jaarlijkse EI-tentoonstelling en een uitvoerige vermelding met doorverwijzing op de website van het vogelnest vzw.

ook niet residerende kunstenaars of organisaties kunnen bij het vogelnest terecht voor de ontwikkeling van een website of een portfolio. Indien je hierin geïnteresseerd bent, kan je ons altijd contacteren via de contactgegevens op de site.

 

 

ARTISTIEKE ONTWIKKELING (cursussen, workshops, lezingen)

dit nestje is nog in opbouw…