informatie.html


het vogelnest vzw stelt vanaf 1 maart 2014 werkzone 4 ter beschikking aan één of twee gepassioneerde en gemotiveerde kunstenaars… Ben je op zoek naar een ruimte in het Gentse om te experimenteren of te creeren?

locatie: Nieuwevaart 118 D/201-204, 9000 Gent

– op de tweede verdieping; toegang via brede metalen trap
– moderne ateliers van ca 85m² in lichtrijke loft van 365m²
– het eigen gedeelte kan door middel van mobiele wanden en plastic zeilen op een heel eenvoudige manier van de andere ateliers worden afgesloten.
– elke atelierruimte beschikt over een individuele module die volledig afgesloten en lichtdicht kan gemaakt worden. Hierdoor kan ze functioneren als verwarmbare ruimte, bureau, doca of als bergruimte voor waardevolle spullen. Ze is tevens voorzien van electriciteit en verlichting.
– gezamelijke zone met natte cel ( waterpunt, toiletten en keuken/bargedeelte)
– de prijs bedraagt 295 euro per maand (excl. BTW) en kan ingebracht worden dmv maandelijkse facturatie. Naast het gebruik van de werkplaats en de gemeenschappelijke zones, is in deze prijs ook inbegrepen: electriciteit, water, internet, flexaverzekering, algemene onderhoudskosten, beperkt maar vrij toegankelijk machinepark, promotie via oa.tentoonstellingen en vermelding op de website van het vogelnest,…
– beschikbaar vanaf 1 maart 2014 (ook kortere periodes mogelijk)

interesse? mail: kzoekeenatelier@hetvogelnest.be