Doelstelling


het vogelnest is een Gentse vzw die betaalbare en goed uitgeruste werk- en tentoonstellingsruimte ter beschikking wil stellen aan zowel beginnende als gevorderde kunstenaars. Deze kunnen afkomstig zijn uit diverse disciplines en dit zowel binnen de beeldende als de toegepaste kunsten. De residerende kunstenaars kunnen in het vogelnest terecht in de ter beschikking gestelde ateliers en worden promotioneel ondersteund door middel van tentoonstellingen, website-vermelding, e.a. In de toekomst hoopt het vogelnest vzw haar diensten voor kunstenaars verder uit te breiden.

verder streeft het vogelnest vzw ernaar om een actieve rol te spelen binnen het culturele circuit door het organiseren van artistieke voorstellingen en manifestaties en het inrichten van culturele evenementen. De vzw wenst onderzoek te verrichten binnen het artistieke werkveld (kunstenaars, studenten en docenten) om de noden en gebreken in kaart te brengen. Waar mogelijk zal het vogelnest vzw tegemoet komen door het organiseren van lezingen, workshops of het aanleren en onderrichten van actuele, historische en verloren gewaande technieken.

het vogelnest bevindt zich in oude industriewijk in volle reconversie aan de noordrand op 2 km van het drukke stadscentrum. Een stukje Gent dat in volle ontwikkeling is en in de toekomst willen we de dialoog met dit vernieuwd stadsgedeelte volop aangaan. In een later stadium kunnen er workshops gegeven worden en krijgen ook sociaal culturele projecten uit de buurt de kans om van dit nieuw platform gebruik te maken. Zo kan het vogelnest in de toekomst een culturele uitvalsbasis worden voor de bewoners van dit nieuw ontwikkelde stukje Gent.

Même les plus belles personnes du monde ont https://molecule-enlignepascher.com/kamagra-oral-jelly/ été trompés quand ou ce mode d’administration particulier permet d’être actif sexuelle plus vite qu’avec une simple pilule. L’utilisation de ce médicament est réservé aux hommes adultes âgés de 18 à 64 ans et hormone qui contrôle le taux de glucose dans le sang, vous risquez des problèmes permanents.